Las Tablas estándar de composición de los alimentos (TECA) son una herramienta imprescindible en el ámbito de la alimentación, la nutrición y la dietética. Este libro recoge la composición de un millar de alimentos y recetas consumidos cotidianamente en España, ordenados por categorías, grupos y subgrupos.
Se recomienda este manual para todo aquel que desee iniciarse y trabajar en el área de la alimentación y, muy especialmente, a los estudiantes de los Grados de Nutrición Humana y Dietética, Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Bromatología, Enfermería, Farmacia e Ingeniería Alimentaria.
Les Taules estàndard de composició dels aliments (TECA) són una eina imprescindible en làmbit de lalimentació, la nutrició i la dietètica. Aquest llibre recull la composició dun miler daliments i receptes consumits quotidianament a Espanya, ordenats per categories, grups i subgrups.
Aquest manual es recomana per a tothom que vulgui iniciar-se i treballar a làrea de lalimentació i, molt especialment, als estudiants dels Graus de Nutrició Humana i Dietètica, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Bromatologia, Infermeria, Farmàcia i Enginyeria Alimentària.
1. Elaboración de las tablas
2.. Estructura y organización de las tablas.
3. Utilización de las tablas .
4. Tablas de composición.
Anexo I:
Tabla de porciones comestibles.
Anexo II:
Recetas utilizadas.
Anexo III:
Medidas caseras y raciones de consumo habitual.
Anexo IV: Tabla descriptiva de quesos.
Anexo V: Densidades de alimentos líquidos.
Anexo VI: Nombres científicos .
Bibliografía. Índices alfabéticos de alimentos
(castellano, catalán e inglés).
1. Elaboració de les taules.
2. Estructura i organització de les taules.
3. Utilització de les taules.
4. Taules de composición.
Annex I: Taula de porcions comestibles.
Annex II: Receptes utilitzades.
Annex III: Mesures casolanes i racions de consum habitual.
Annex IV: Taula descriptiva de formatges.
Annex V: Densitats daliments líquids.
Annex VI: Noms científics.
Bibliografía.
Índexs alfabètics daliments (castellà, català, anglès).